Wildberry Top 3 Naiste ja Meeste Enimmüüdud Sekslelu

Wildberry Top 3 Naiste ja Meeste Enimmüüdud Sekslelu

Oleme pannud kokku edetabeli enimmüüdud toodetega nii meestele kui naistele. Tänu tehnoloogia arengule on sekslelud muutunud järjest võimakamaks ning rõõm on näha, et inimesed seal juures teadlikumaks ja vabameelsemaks. Seksi teemad ei ole enam tänapäeval tabu ja erootikapoes sisseoste tehes ei vaadata enam võimalikult väikeseid sahtli nurka peidetavaid lihtsaid sekslelusid, vaid inimesed on ennast kurssi viinud tänapäeva trendidega ja ostavad rohkem rõõmu ja naudinguid pakkuvaid tooteid. Hea näide, et mehed ei lase ennast heidutada toote suurusest ega ka võrdlemisi krõbedast hinnast on kasvav trend elulähedaste seksinukkude müügil. Meie edetabelisse ei ole nad küll veel jõudnud aga näitab seda, et ka mehed on üle saamas häbitundest ja soovivad oma ellu rohkem naudinguid tuua.

 

Top 3 Enimmüüdud naistele mõeldud sekslelu

  1. Satisfyer Pro 2 – Intensiivsete naudingulainetega ja kõditava pulsatsiooniga Satisfyer Pro 2 pakub teile erutavat puutevaba kliitoristimulatsiooni. Oma ovaalse peaga, innovatiivse vaakum-tehnoloogiaga ja puutevaba massaaži effektiga, see lelu tagab teile enne enneolematu naudingu. Leidke sobiv koht kliitoril, kus tunnete naudingu laineid kõige intensiivsemalt – seadet ei ole vaja liigutada, see teeb kogu töö Teie eest
  2. Vahetatava Otsikuga Palmpower Massaažisau – Mikrofoni kujuga PalmPower masseerijal on painduv kael ja revolutsioonilise uuendusena on võimalik vahetada masseerimis otsikuid vastavalt soovile kasutades “Palm” seeria spetsiaalseid pehmest silikoonist lisaotsikuid. Masseerija töötab akudega ja on taaslaetav, laadija on komplektis kaasas.
  3. Fifty Shades of Grey Jänkuvibraator – Silikoonist jänkuvibraator pakub sulle kliitoristimulatsioon koos sisemise rahuldusega. Saledal silikoonist varrel on pehmed kontuurid mis lubavad sekslelu hõlpsasti sisestada ja samal ajal tabab kurvikas tipp täpselt su G-punkti

PalmPower masseerija

 

 

 

 

Top 3 Enimmüüdud sekslelu meestele

  1.  Fleshlight – Fleshlight on müüdavuselt Nr 1 sekslelu mitte ainult Wildberry e-poes vaid ka kogu maailmas! Seda taskulambi kujulist masturbaatorit on võimalik valida endale meelepärase disainiga.meeste sekslelud
  2. Rotobator masturbaator – Erinevalt tavalistest masturbaatoritest, mis liiguvad ülesse ja alla on RotoBator võimeline ka keerlema. See lisab masturbeerimisele täiesti uue mõõtme! Värvilised LED tuled tekitavad valgusefekti iga liigutusega. Tagurpidi käik paneb masturbaatori lihtsa nupule vajutusega teises suunas tööle. Kokku 9 erinevat funktsiooni. 
  3. Tenga Muna – Klassikaline ja soodsa hinnaga meestele käsitööks mõeldud masturbaator.tenga muna

 

Tasub veel märkimist, et kindlad paaride lemmikud on olnud läbi aegade We-Vibe seeria tooted, mis ei ole ka üllatav kuna tegemist on ainulaadse tootega, mis pakub rahuldust korraga nii mehele kui naisele.

Wildberry