Kuidas Õõnes Strap-On Peenis Saab Päästa Teie Seksuaalelu

Kuidas Õõnes Strap-On Peenis Saab Päästa Teie Seksuaalelu

Õõnsaid trap-on peeniseid on traditsiooniliselt turustatud uudistootena, mille eesmärk anda teile “see hiiglaslik kivikõva peenis, millest olete alati unistanud”. Ja kuigi see võib olla endiselt üks tema funktsioonidest, siis on õõnsad peenised on muutunud elumuutvaks vahendiks neile kellel on erektsioonihäired, enneaegne ejakulatsioon, eesnäärmevähi järgsed kõrvalnähud või muid probleeme mis mõjutavad erektsiooni saavutamise ja säilitamise võimet.

Seda on mugav kasutada       

Kasutamine on tehtud lihtsaks – peenise külge kinnitatud rihmad hoiavad seda kindlalt paigal ja Sa ei pea enda erektsiooni pärast enam kunagi muretsema. Seda saab kanda ka siis kui peenis on täiesti lõtv. Samuti on strap-on peenis mõeldud sinna sisse ejakulatsiooniks, nii ei pea te muretsema lõpetamise pärast enne partnerit ja saad jätkata seksuaalvahekorda nii kaua kui soovid.

Õõnsad strap-on peenised on arenenud koos ajaga ja kasvava erektsiooniprobleemide tõusuga. Tootjad on panustanud rohkem kasutusmugavusele nii selle kandja kui tema partnerit silmas pidades ja toode tundubki rohkem nagu peenise pikendus, mitte ebamugav aksessuaar.

Vaata lähemalt Wildberry e-poes pakutavaid strap-on peenisepikendajaid ja peenisepumpasid