Sekslelud paaridele Sõbrapäevaks

Sekslelud paaridele Sõbrapäevaks

Sõbrapäevaks võib kinkida roose, shokolaadi ja õhtusöögi aga tõeliselt nauditava kingituse Teie mõlema jaoks aitab Sul valida Wildberry

Womanizer Insideout      womanizer insideout

Oled Sa mõelnud, miks Womanizeri poolt patenteeritud suruõhu tehnoloogia on osutunud nii populaarseks? Vastus on väga lihtne – eriti võimsad ja ennekogematud orgasmid! Womanizeri poolt läbi viidud küsitlus andis võimsa tulemuse, kus 95% naistest said nende vibraatoreid kasutades orgasmi ja paljud neist, kes ei olnud varasemalt üldse orgasmi kogenud! Hiljuti turule tulnud Womanizer Insideout on nende vibraatorite edasi arendus, kus lisaks suruõhu kliitorimassaazile võib lisaks nautida ka klassikalise vibraatori stimulatsiooni. Vaata lähemalt ->

We-Vibe Unite   

We-Vibe nime on ilmselt kõik kuulnud aga paljudele paaridele on see siiani jäänud soetamata tänu suhteliselt kallile hinnale. See probleem on nüüd ka lahendatud ja We-vibe on tulnud turule uue ja märgatavalt soodsama mudeliga – Unite. Seal juures ei ole tehtud mingisuguseid järeleandmisi kvaliteedis ega funktionaalsuses. Tõsi küll seal ei ole muusika rütmis vibreerimise võimalust või telefoniga juhtimist nagu kallimatel mudelitel aga kõik muu vajalik on endiselt olemas, lisaks ka kaugjuhtimise pult. Vaata lähemalt ->

 

Lovers Dream Lovers dream

Sisuliselt on tegemist We-vibele sarnase paaridele mõeldud vibraatoriga, mida saab kasutada vahekorra ajal. Kuna tegemist on mõõtmetelt märgatavalt suurema tootega, siis saab seda edukalt ka soolo sessioonideks kasutada.  Pehmest silikoonist vibraatoril on piisavalt erinevaid vibreerimis režiime ja mugav taaslaadimise võimalus. Vaata lähemalt ->

Fifty Shades Freed BDSM Komplekt

Võib olla Teil on soov Sõbrapäeva õhtul kinno esilinastuvat Fifty Shades of Grey uut järge vaatama minna ja pärast nähtut kodus järele proovida? Selleks annab hea võimaluse just selle filmisaaga viimase osa järgi disainitud ja nime saanud kinkekomplekt. Vaata lähemalt ->

 

 

 

Vaata lisaks ka meie kingiideede lehekülge