Jõulukingitused Kallimale

Jõulukingitused Kallimale

On jälle see aeg aastas, kus valida täiuslik kingitus endale või kellegile kallile enda elus. Wildberry usinad päkapikud on kokku pannud mõned kingiideed, mis vürtisitavad Sinu voodielu.

W500 Womanizer 

See on ikka veel üks innovaatilisemaid sekslelusid, mis on hetkel turul. Womanizer toob Sinuni unikaalse orgasmi kogemuse, sest lisaks vibratsioonile kasutatakse ka imemisele sarnast tehnoloogiat. Kui tavaline sekslelu jätab Sind külmaks või Sa otsid uut moodi kogemust, siis Womanizer on loodud just Sinule. Vaata lähemalt ->

Minivibraator Shimmy

Kingitus ei pea olema alati kallis ja kui oled selle hoolikalt valinud, siis on sellest alati rõõmu. Shimmy vibraator on siin just hea näide. Kaunis kinkekarp koos väikse aga võimsa abimehega ning lisaks stimuleeriv palsam on just see, mis kindlasti kohe kasutust leiab. Vaata lähemalt ->

We vibe Unite

Kingitus võib olla ka teile mõlemale. Selles osas saab appi tulla maailmakuulus paaridele mõeldud vibraator We-Vibe Unite. See on just enim tunnustust leidnud paaride seas kuigi on loomulikult kasutatav ka soolosessioonidel. Puldiga juhitavaid erinevad vibratsioonid toovad vahekorra ajal täiesti uue mõõtme Teie voodiellu. Vaata lähemalt ->

Massaažiküünal   Massažiküünal Rooma

Mis oleks aastaajale kohasem kingitus kui küünal? Tegemist ei ole siiski päris tavalise küünlaga vaid põlemisel tekib vaha asemel soe massaziõli. Seda nahale kandes koos mõnusa massaaziga võid kindel olla, et parim algus sensuaalsele järgnevale on granteeritud. Massaažiküünal on kindlasti mõnus kingitus ja hea kaaslane pimedateks talveõhtuteks. Vaata lähemalt ->

jõulutemaatiline kostüüm

Jõulutemaatiline pesukomplekt

Selle vahva pesukomplekti võiksid juba päkapikud varakult sussi sisse poetada, et jõulukuu pakuks silmailu ka kingituse tegijale endale. Vaata lähemalt ->

 

 

Vaata lisaks ka meie kingiideede lehte ->