ESTO järelmaks Wildberry e-poes

ESTO järelmaks Wildberry e-poes

ESTO järelmaks Wildberry e-poes

Kasuta maksmisel ESTO järelmaksu – lisa tooted ostukorvi, kinnita oma tellimus ning vali makseviisidest ESTO järelmaksulink. Maksmisel valige sobiv periood, igakuise osamakse suurus ning digiallkirjastage mugavalt ID-kaardi või Mobiili-ID abil.

ESTO puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada kliendile tema poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. ESTO makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab kliendil ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga. Wildberry pakub koostöös ESTO AS-iga järelmaksuvõimalust kõikidele Wildberry e-poest ostetud toodetele kui otukorv ületab 36€

TÄHELEPANU! Iga järelmaks on finantskohustus. Enne järelmaksu lepingu sõlmimist tutvuge vastava teenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige asjatundjaga.

ESTO järelmaksu pakkujaks on ESTO AS (reg. kood 14180709).

ESTO tavatingimused on järgmised:
• Intess alates 9.99%
• Lepingutasu alates 0 eurost
• Periood kuni 3 aastat
Rohkem informatsiooni leiad ESTO kodulehelt www.esto.ee.

ESTO järelmaksu saavad taotleda kõik 18-70-aastased Eesti Vabariigi kodanikud.